• Agencija za Jahte

  Mi smo jedna od vodećih Agencija za Jahte u Crnoj Gori i nudimo kompletne usluge i podršku jahtama koje posjećuju Crnogorske Luke i Marine. Naše kompetentno osoblje sa velikim znanjem Crnogorskih zakona i procedura i dobrim poslovnim vezama na cijelom Crnogorskom Primorju može biti od velike koristi Vama, Vašoj Posadi i Putnicima za vrijeme uplovljenja, boravka i isplovljenja iz Crnogorskih Luka i Marina. Kao iskusni pomorci mi razumijemo vaše potrebe i voljni smo da vam asistiramo na najbolji mogući način kako biobezbjedili da sve prođe glatko i brzo.

  Kontaktirajte nas

 • Raspon naših usluga uključuje

  Rezervisanje veza, završavanje formalnosti sa lučkim vlastima, završavanje formalnosti oko dobijanja viza, dobijanje Vinjete, snadbijevanje jahti namirnicama, materijalom i rezervnim djelovima, ukrcaj beskarinskog goriva, ugovaranje održavanja, popravki i inspekcija jahte, osiguranje i registracija jahti, obezbjeđivanje transporta i ekskurzija za posadu i putnike, rezervacija smještaja..

  Kontaktirajte nas

 • Rezervisanje veza

  Sa porastom interesovanja za Crnogorsku obalu i Marine tokom ljetnjih mjeseci teško je nači odgovarajući vez. Zato smo tu mi, vama na usluzi, sa dobrim kontaktima u svim Crnogorskim Marinama da vam uštedimo trud i da vam rezervišemo odgovarajući vez u svako doba godine.

  Kontaktirajte nas

 • Formalnosti sa Lučkim Vlastima

  Sa našim dobrim poznavanjem Crnogorskih Zakona obezbjedićemo vam glatko i brzo, odobrenje za uplovljenje i isplovljenje u svim Crnogorskim Marinama. Da bi smo sve odradili na najbolji mogući način, molimo vas da nas kontaktirate najmanje 24 časa prije vašeg dolaska. Naš agent će vas čekati na vezu u prijavljeno vrijeme dolaska.

  Kontaktirajte nas

 • Dobijanje Vinjete

  Montenegrin Law requires that every foreign yacht sailing in Montenegrin Crnogorski zakon zahtjeva da svaka strana jahta koja plovi Crnogorskim Teritorijalnim Vodama mora imati dozvolu za navigaciju koja se naziva Vinjeta. Vinjeta se izdaje na period od sedam dana pa sve do godinu dana. Da bi ste dobili Vinjetu, neophodno je da nam pošaljete sledeća dokumenta i sertifikate : Popis Posade i Popis Putnika, Registraciju Jahte, Sertifikat o sposobnosti Jahte za navigaciju, Sertifikate o osposobljenosti Kapetana i Posade, Polisu osiguranja od štete učinjene od strane trećih lica na minimum 800 000 eura, Potvrdu o vlasništvu ili Ovlašćenje za korišćenje Jahte.

  Kontaktirajte nas

 • Krcanje Bescarinskog Goriva

  Nudimo vam punjenje bescarinskog goriva u Luci Bar, Marini Bar i Porto Montenegru. Po Crnogorskom zakonu da bi Jahta ukrcala bescarinsko gorivo mora da ima Agenta. Cijena bescarinskog goriva je i do 50% jeftinija od normalne maloprodajne cijene, što predstavlja veliku uštedu u troškovima korišćenje Jahte. Gorivo ukrcano na ovaj način je najjeftinije gorivo u regionu Jadranskog Mora. Poslije ukrcaja bescarinskog goriva u obavezi ste da napustite Crnogorske Teritorijalne Vode u roku od najduže 24 sata. Da bi smo sve na vrijeme pripremili, molimo vas da nas kontaktirate minimum 48 sati prije dolaska.

  Kontaktirajte nas

 • Tehnička Podrška i Održavanje

  U stanju smo da vam pružimo tehničku podršku i da obezbjedimo održavanje, popravke ili inspekciju vaše jahte po realnim cijenama u saradnji sa iskusnim mehaničarima i serviserima. Bilo da želite popravku elektronike, popravku mašine ili popravke na trupu jahte mi smo tu da vam obezbjedimo pouzdanu visoko kvalitetnu uslugu.

  Kontaktirajte nas

 • Snadbjevanje Namirnicam i Materijalom

  Nudimo vam snadbjevanje svim što Crna Gora može da ponudi, od autohtonih visokokvalitetnih domaćih proizvoda, svjezeg voča, povrća i mesa, do uvoznih alkoholnih i osvježavajućih pića. Sve to svježe, kvalitetno i po realnim cijenama.

  Kontaktirajte nas

 • Osiguranje i Registracija Jahti

  Iskoristite naše znanje u ovom polju da dobijete polisu osiguranja kod najpouzdanijh osiguravajućih kompanija po najboljim stopama osiguranja. Takođe vam možemo omogućiti brzu i jednostavnu registraciju vašeg plovila pod Crnogorskom Zastavom. Sa poslednjim promjenama u zakonskoj regulativi koje daju znatne poreske olakšice vlasnicima jahti registrovanje pod Crnogorskom Zastavom postaje dobar način da se smanje redovni troškovi jahte.

  Kontaktirajte nas

 • Transport i Organizovanje Izleta

  U saradnji sa našim partnerima nudimo širok izbor transportnih sredstava za vaše putnike i posadu. Od iznajmljivanja motora i automobila, do rezervisanja karte za komercijalne letove ili iznajmljivanja privatnog aviona. Ako imate namjeru da istražujete ljepote Crne Gore možemo vam organizovati izlete u bilo koji dio Crne Gore ili rezervisati visokokvalitetan smještaj bilo gdje u Crnoj Gori.

  Kontaktirajte nas

O AGENCIJI ZA JAHTE

Mi smo jedan od vodećih agencija za jahte u Crnoj Gori, koja nudi kompletnu uslugu i podršku za jahte u za sve posetioce crnogorskih luka i marina. Naše kompetentno osoblje sa velikim znanjem o crnogorskim zakonima i procedurama i dobrim lokalnim vezama može biti od velike koristi za vas i vašu posadu i putnika, za vrijeme dolaska, boravaka i odlaska iz crnogorskih luka i marina. Kao iskusni pomoraci razumijemo vaše potrebe, a mi smo spremni da vam pomgnemo na najbolji način  da sve ide sigurno, glatko i brzo.
Raspon naših usluga ide od  rezervacija, završne zakonske formalnosti, popunjavanje viznih formalnosti, dobivanje vinjete, nabavka, odredbe i rezervnih dijelova za Vašu jahtu, dostava i sipanje goriva, uređenje i održavanje i popravke jahte, osiguranje i registracija, uređenje prijevoza ili izleta za posadu i putnike, rezervacije hotela...
Ako imate neko dodatno pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

crna gora

luke i marine

Na crnogorskom primoriju, postoji veliki broj marina, koje su osposobljene da prime cak i vece turisticke jahte. Medju bolje opremljenim marinama su : Ulcinj, Bar, Budva, Tivat, Kotor, Zelenika i Herceg Novi.